Lige nu GRATIS FRAGT
indenfor Danmark!

Lige nu GRATIS FRAGT
indenfor Danmark!

Alex&Phils bonusfamilie

Når du handler i vores webshop, har du mulighed for at blive medlem af Alex&Phils bonusfamilie. Så får du 2,5% på alle dine bonusbaserede køb på www.alexphil.dk. Du optjener 1 point for hver krone, du køber for i webshoppen, og når du har samlet nok point, kan du betale med disse, penge eller begge dele, næste gang du handler i webshoppen. Når du handler for dine optjente point, så svarer 40 point til 1 krone.

Som medlem i vores bonusfamilie modtager du også specialtilbud og får særlige medlemsfordele. Det koster ikke noget at være medlem, og du kan til enhver tid afslutte dit medlemskab.

Pointene du optjener gennem Alex&Phils bonusfamilie kan ikke ombyttes til kontanter. De kan udelukkende benyttes som betalingsmiddel i vores webshop.

For at blive medlem skal du oprette en brugerkonto ved at vælge denne mulighed, når du skal tjekke ud i kassen på webshoppen. Når du har gjort det, kan du også sætte kryds i boksen ved siden af, hvor du angiver, at du ønsker at blive medlem af Alex&Phils bonusfamilie. Hvis du allerede har oprettet en konto hos os, kan du logge ind her. Husk at du skal være logget ind på din konto hos os for både at modtage og bruge point. Læs mere i vores vilkår og betingelser nedenfor.

Velkommen i familien!

 

 

Vilkår for Alex&Phils Bonusfamilie

(Senest ændret 2021-12-15)

Kundeklubben Alex&Phils Bonusfamilie (herefter bare ”Bonusfamilien”) er skabt for, at Alex&Phil AB, org. nr 559018-0195 (”Alex&Phil”, ”vi”, ”os”, ”vores”, osv.), under det registrerede varumærke Alex&Phil skal kunne give dig som kundeklubsmedlem (”Medlem”, ”dig”, ”du”, osv.) fordele og tilbud. Disse medlemsvilkår (”Medlemsvilkår”) gælder mellem dig som privatperson og os, og ved at registrere dig som Medlem godkænder du disse Medlemsvilkår for dit medlemskab i Bonusfamilien.

 

1. MEDLEMSKAB

Medlemskab i Bonusfamilien er kun tilladt for privatpersoner over 18 år med gyldigt CPR-nummer. Virksomheder og andre juridiske personer kan ikke blive medlem.

 

2. MEDLEMSFORDELE OG BONUS

Bonus

2.1 Som medlem får du 2,5% bonus på alle bonusberettigede køb som foretages i vores webshop (www.alexphil.dk) i overensstemmelse med Medlemsvilkårene. For hver krone af bonusberettigede varekøb optjenes et (1) bonuspoint. Udelukkende varekøb tæller som bonusberettigede køb - således tæller f.eks. servicetjenester og fragt ikke i denne sammenhæng. Udelukkende køb foretaget af dig som Medlem (privatperson) regnes som bonusberettigende køb. Køb foretaget af virksomheder eller anden juridisk person (eller af person på vegne af et firma i form af udlæg) er altså ikke bonusberettigende.

2.2 Bonus optjenes i form af point som registreres på din medlemskonto. Disse kan efterfølgende anvendes som delbetaling eller i sin helhed ved betaling for varer i Alex&Phils webshop. Kontant bonusudbetaling eller efterbetaling er ikke muligt.

2.3 Bonusafregning sker i forbindelse med køb og bonuschecks á 100 kr. udsendes, hvis bonusberittigende køb beløber sig til mindst 4.000 point.

Tilbud

2.4 Vi vil sende dig fordelagtige tilbud på varer fra Alex&Phil og vores samarbejdspartnere.

Ændring af medlemsfordele

2.5 Vi garanterer ikke, at dine medlemsfordele altid kommer til at være de samme, og vi forbeholder os retten til nårsomhelst at fjerne, ændre, udskifte eller tilbyde dig nye medlemsfordele.

3. AFTALENS VARIGHED OG MEDLEMSKABETS OPHØR

3.1 Disse Medlemsvilkår træder i kraft, når du registrerer dig som medlem og på ubestemt tid.

3.2 Du har ret til på hvilket som helst tidspunkt at træde ud af Bonusfamilien ved at afslutte dit medlemskab. Dette gøres ved at kontakte vores kundeservice. Kontaktinfo finder du til sidst i disse Medlemsvilkår.

3.3 Alex&Phil kan opsige medlemskabet (Medlemsvilkårene) med et varsel på 30 dage. Her et Medlem ikke optjent nogle point de seneste 24 måneder kommer vi også til at afslutte medlemskabet af hensyn til beskyttelse af dine personlige oplysninger.

3.4 Udover ret til opsigelse jvf. punkt 3.3, forbeholder vi os retten til at afslutte dit medlemskab ved mistanke om utilsigtet anvendelse eller misbrug af vores tjenester, brud mod vores Medlemsvilkår, bedrageri eller andre lignende hændelser og adfærd.

 

4. MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKATION

4.1 Til medlemmer af Bonusfamilien vil vi fra tid til anden målrette tilbud fra Alex&Phil og vores samarbejdspartnere. Alex&Phil indsamler derfor information om bl.a. din købshistorik for at gøre de tilbud, vi sender dig, så relevante og tilpassede som muligt. For mere information om hvilke data vi indsamler om dig ifm. markedsføring bedes du læse vores Privatlivspolitik på www.alexphil.dk.

4.2 Kommunikation fra Alex&Phil til dig som Medlem sker fortrinsvis via e-mail og SMS. Det er derfor din pligt som Medlem at holde din kontaktinformation opdateret i tilfælde af ændringer for at sikre, at du fortsat har adgang til de tilbud, vi sender ud.

 

5. PERSONDATA

Inden for rammerne af Medlemskabet kommer Alex&Phil til at behandle persondata bl.a. med formålet at håndtere og administrere dit kundeklub medlemskab og udsende nyhedsbrev og markedsføre vores egne og samarbejdspartneres produkter og tjenester. Alex&Phil er persondataansvarlig for behandling af dine persondata, som sker gennem Bonusfamilien. For mere information om vores behandling af persondata  bedes du læse vores Privatlivspolitik på www.alexphil.dk.

 

6. ÆNDRING AF AFTALEVILKÅR

Disse Medlemsvilkår opdateres løbende. Den seneste version findes altid på www.alexphil.dk. Hvis ikke du accepterer disse ændringer kan du naturligvis altid afslutte dit medlemskab af Bonusfamilien.

 

7. ANSVAR

Medlemskabet i Alex&Phils Bonusfamilie er frivilligt og Alex&Phil fraskriver sig ethvert ansvar for skade som opstår på baggrund af disse Medlemsvilkår eller Medlemskabet i vores Bonusfamilie.

 

8. KONTAKT

Ønsker du at kontakte os kan du sende os en e-mail på info@alexphil.se.

 

 

 

Information