Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Økologisk børnemad

Al vores mad er KRAV-certificeret og mærket med nationale og internationale mærker for økologisk mad som f.eks. EU-bladet, der er EU's mærke for økologiske varer

Eftersom social ansvarlighed og menneskerettigheder betyder meget for os, har vi valgt at blive certificeret til at bruge det svenske KRAV-mærke på vores produkter. Det gør vi, fordi KRAV stiller højere krav til os og vores leverandører, end hvad økologisk mærkning alene gør. KRAV-mærkningen indebærer nemlig også, at afgrøderne dyrkes miljøvenligt uden kemiske bekæmpelsesmidler eller kunstgødning, at bonden får et bedre arbejdsmiljø, at maden ikke indeholder kunstige tilsætningsstoffer eller er produceret med GMO. I henhold til EU's minimumsregler for økologisk produktion, den EU-økologiske mærkning med EU-bladet, har KRAV mere vidtgående regler til for eksempel klimaet og sociale hensyn.

Uanset om det KRAV-mærkede produkt kommer fra Sverige eller et andet land, opstiller KRAV betingelser for, at arbejdsvilkårene skal være gode. Hvis de ikke opfyldes, kan produktet heller ikke blive KRAV-godkendt. Det gælder i alle kædens led fra jord til bord. Og en vigtig bonus er, at den, der arbejder med KRAV-godkendt produktion, undgår at blive udsat for giftige bekæmpelsesmidler i dagligdagen.

På den måde ved du, at dit barns økologiske mad er uden kemiske bekæmpelsesmidler!

Læs mere om KRAV på: www.krav.se

 

 

 

Information