Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Om os - vores historie

Alex&Phil blev grundlagt i 2015 af mig, Jenny Wessblad Hårdh.

Erhvervsmæssigt har jeg en baggrund som folkeretsjurist i det svenske udenrigsministerium. Lige siden jeg var barn har jeg været dybt engageret i menneskerettigheder, og via arbejdet i ministeriet har jeg haft mulighed for at beskæftige mig med international ret inden for FN, EU og Europarådet. Det var utroligt sjovt og udviklende, og det var selvsagt interessant at arbejde med aktuelle spørgsmål og et globalt perspektiv. Men jeg har også altid været interesseret i mad.

Da alting ændrede sig

Men da vi fik vores Alexander, ændrede mit verdensbillede sig. Jeg var på barselsorlov så længe som muligt, hvor jeg virkelig ville nyde hvert eneste lille øjeblik med vores barn. Det føltes som en helt ny og vidunderlig verden, der åbnede sig for mig, og jeg mærkede en stærk følelse af, at det er i denne verden – med børn, børns udvikling, helbred og mad, at jeg vil være med til at gøre en forskel. Og som mange småbørnsforældre gør, mærkede jeg meget stærkt, at jeg ville hjælpe andre og mindre heldige børn.

Under en udlandsrejse med vores søn Alexander opstod så ideen til Alex&Phil. Inden da havde jeg hovedsagelig lavet min egen mad til Alexander, men i udlandet fandt jeg en anden slags børnemad end den, der fandtes i Sverige. Det mest markante var, at maden smagte som rigtig mad, som mad jeg selv ville kunne spise, hvilket burde være en selvfølge. Hvorfor skal vi give vores børn – det mest værdifulde vi har – noget, som vi aldrig selv ville overveje at spise?

 

Da ideen blev til virkelighed

Under min næste barselsorlov med lillebror Philip bestemte jeg mig for sammen med min mand Robert at starte den virksomhed med børnemad, som jeg selv savnede.

Virksomheden er udformet, som vi mener en moderne virksomhed skal være: miljøvenlig og med tydelig social ansvarlighed. At virksomheden skulle hedde Alex&Phil var en selvfølge. Vores sønner er jo ophavsmændene til selve ideen. Uden dem var der ikke blevet stiftet en virksomhed med børnemad.

Det er også Alexander og Philip og deres venner, der har været med til at udvikle vores opskrifter. Deres ønsker og synspunkter har vejet tungt, og de er virkelig engagerede!

Smag, kvalitet og holdbarhed

Vores ambition er at fremstille ægte børnemad af høj kvalitet, som smager hjemmelavet, og som er mindst lige så sund, som den, man selv kan lave til sine børn. Som småbørnsforældre når man som regel ikke at stå og lave mad hver dag. Så skal man kunne købe mad, der er så god, at man kan føle sig tryg ved, at man faktisk giver sit barn den bedste mad, det kan få.

Alex&Phil børnemad er ærlig. Vores mad indeholder ingen ris, rismel, juicekoncentrat, askorbinsyre, sukker eller salt. Den er omhyggeligt sammensat ud fra små børns ernæringsbehov. Vi er det eneste mærke med børnemad, der bærer det svenske Ä-mærke, som foreningen "Äkta vara" giver til virksomheder, hvis produkter ikke indeholder nogen tilsætningsstoffer, kunstige smagsstoffer eller industrielle ingredienser. Al vores mad er økologisk og er mærket med relevante nationale og internationale mærker for økologisk mad, som f.eks. EU-bladet.

Vi har virkelig oplevet en positiv udvikling, og vi er nu et rigtigt familieforetagende, hvor hele familien er involveret. Det er fantastisk dagligt at læse alle de venlige og fine breve, forældre sender til os med beretninger om, hvor meget deres børn elsker vores mad!

 

 

Information