Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Vi i Alex&Phil vil have, at dit barn får naturligt nærende babymad lavet af de bedste organiske ingredienser. Vi stræber altid efter at give dig den bedst mulige service og gøre dig tilfreds med dit køb. Nedenfor kan du læse om vores købsbetingelser.

 

Betingelser

Ved at besøge eller shoppe på dette websted accepterer du følgende betingelser. Læs dem omhyggeligt.

Sidst opdateret 23. marts 2020

 

Vilkår

Dette websted ("Websted") leveres af ALEX&PHIL AB. Hjemmesiden og relaterede tjenester stilles til rådighed for dig under de følgende betingelser ("Vilkår"). Vi kan ændre betingelserne fra tid til anden. Læs betingelserne. Hvis du ikke accepterer betingelserne, skal du stoppe med at bruge webstedet.

 

Om os

ALEX&PHIL AB (“ALEX&PHIL”) er et firma etableret i Sverige med organisationsnummer 559018-0195 og hvis hovedkontor er registreret i Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige.

 

Privatlivspolitik

For at læse vores privatlivspolitik skal du klikke på linket "Privatlivspolitik" nederst på siden. Hvis du er under 18 år, skal du underrette din forælder eller værge om ALEX&PHILs privatlivspolitik, før du bruger dette websted eller nogen af ​​dette websteds tjenester.

 

Registrering

Du skal muligvis registrere dig for at bruge nogle af funktionerne på dette websted. Vi kan ændre registreringskrav fra tid til anden. Når du tilmelder dig, skal du give oplysninger om dig selv, der er sandt, nøjagtigt, aktuelt og komplet i alle henseender. Hvis nogen af ​​dine registrerede oplysninger ændres, ønsker vi, at du meddeler os straks ved at gå til webstedet og klikke på linket "Min konto" nederst på siden.

 

Indhold

Al grafik, fotografier, lyde, musik, videoer, lyde eller tekst på dette websted ("Indhold") leveres kun til din personlige brug af webstedet. ALEX&PHIL forbeholder sig retten til at tilbagekalde, midlertidigt eller permanent, alt indhold fra dette websted til enhver tid og af enhver grund.

 

Brug af hjemmeside

Dette websted er kun til din personlige, ikke-kommercielle brug. Du må ikke bruge dette websted, eller noget af dets indhold, til at markedsføre et kommercielt formål, herunder reklame eller annonceindtægter, der genererer aktivitet på dit eget sted.

Vi kan afslutte din brug af webstedet med øjeblikkelig virkning, hvis du overtræder nogle af betingelserne.

 

Links til tredjepartssider

Vi kan inkludere hyperlinks på dette websted til andre websteder eller ressourcer, der drives af andre parter end ALEX&PHIL, inklusive annoncører. Vi er ikke ansvarlige for tilgængeligheden af ​​sådanne eksterne sider eller ressourcer og støtter ikke og er ikke ansvarlige, direkte eller indirekte, for privatlivspraksis eller indhold på sådanne websteder, herunder (uden begrænsning) reklame, produkter eller andet materiale eller tjenester på eller tilgængelig fra sådanne websteder eller ressourcer. Hverken for nogen skade, tab eller forseelse forårsaget eller angiveligt forårsaget af eller i forbindelse med brugen af ​​sådant indhold, varer eller tjenester tilgængelige på sådanne eksterne websteder eller ressourcer.

 

Order

Alle ordrer for varer placeret via hjemmesiden er underlagt vores online salgsbetingelser (se nedenfor).

 

Ingen uautoriseret kopiering eller distribution

Ophavsret, varemærker og alle andre intellektuelle ejendomsrettigheder i indholdet, ALEX&PHILs software og al HTML og anden kode på dette websted skal altid forblive ALEX&PHILs og / eller dets licensgivere og er beskyttet af copyright og andre love og internationale aftaler. Du må kun bruge dette materiale med udtrykkelig godkendelse af ALEX&PHIL eller dets licensgivere. Al reproduktion eller omfordeling af ovennævnte materiale er forbudt ved lov og kan medføre civile og strafferetlige sanktioner. Kopiering af ovennævnte materiale til enhver anden server eller websted til offentliggørelse, gengivelse eller distribution er udtrykkeligt forbudt.

 

Ansvarsbegrænsning

Vi vil gøre en rimelig indsats for at verificere nøjagtigheden af ​​al information, vi placerer på dette websted, men fremsætter ingen repræsentationer, uanset om de er udtrykkelige eller underforståede, at de er nøjagtige, komplette eller aktuelle. Dette websted leveres "som det er" og vi garanterer ikke, at webstedet opfylder dine krav eller vil være tilgængeligt, hurtigt, sikkert eller fejlfrit, at fejl bliver rettet, eller at webstedet eller serveren, der gør det tilgængeligt, er virusfri.

Ud over død og personskade som følge af vores uagtsomhed er vi ikke ansvarlige for nogen kontrakt, skade (herunder uden begrænsning, uagtsomhed), forhåndsaftaler eller andre repræsentationer (bortset fra falske unøjagtigheder) eller på anden måde ude af eller i forbindelse med denne kontrakt, for ethvert økonomisk tab (herunder uden begrænsning, indkomsttab, overskud, kontrakter, forretningsmæssig eller forventet opsparing), tab af goodwill eller omdømme eller særlige eller indirekte eller følgeskab i alle tilfælde. Intet i Vilkårene udgør noget ansvar for uredelig adfærd fra en anden part.

 

Den hele aftale

Betingelserne (som ændret fra tid til anden) udgør hele aftalen mellem dig og ALEX&PHIL om din brug af hjemmesiden.

 

Ingen undtagelser

Enhver manglende handling fra vores side for at udøve eller håndhæve nogen bestemmelse i Vilkårene udgør ikke en undtagelse fra sådan bestemmelse.

 

Gældende lovgivning

Betingelserne styres af og fortolkes i overensstemmelse med svensk lov, og eventuelle tvister afgøres af en svensk domstol eller tilsvarende.

 

--------------------------------------------------

Alex&Phil AB - Salgsbetingelser online

Læs disse vilkår og betingelser omhyggeligt, inden du afgiver en ordre og opbevar en kopi af disse vilkår og din ordre til fremtidig reference.

 

1. Oprettelse af købsaftaler

1.1 Disse salgsbetingelser gælder for varer leveret af Alex&Phil AB, registreret i Sverige med virksomhedsregistreringsnummer 559018-0195 og med adresse Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige (“ALEX&PHIL”).

1.2 Der er ingen aftale mellem dig og ALEX&PHIL om salg af varer, indtil ALEX&PHIL har modtaget og accepteret din ordre og sender en bekræftelse via brev eller e-mail til den adresse eller e-mailadresse, du har angivet. Når ALEX&PHIL gør det, er der en bindende juridisk aftale mellem os.

1.3 Aftalen er underlagt din afbestillingsret, hvis du er en forbruger (se 5.1 og 5.2 nedenfor).

 

2. Varebeskrivelse, specifikation og pris

2.1 Beskrivelsen, specifikationen og prisen for de varer, du bestiller, vises på ALEX&PHILs websted, når du bestiller. Alle vores produkter er velegnede til børn på 6 (6) måneder og derover. Små børn bør kun bruge vores produkter under opsyn af en voksen. Følg altid instruktionerne på bagsiden af ​​vores produkter.

2.2 Alt salg afhænger af varens tilgængelighed. Hvis de varer, du har bestilt, ikke er tilgængelige på lager efter modtagelse af din ordre, vil ALEX&PHIL informere dig så hurtigt som muligt og tilbagebetale eller kreditere dig for beløb betalt af dig eller opkrævet fra din valgte betalingsmetode for varerne.

2.3 ALEX&PHILs politik er løbende at forbedre sine produkter og forbeholder sig derfor retten til at foretage mindre tekniske ændringer i produkternes specifikationer uden at påvirke deres funktion, kvalitet eller pris.

2.4 Vi bestræber os på at sikre, at de priser, der vises på ALEX&PHILs websted, er nøjagtige ved bestilling. Hvis der findes en fejl, vil ALEX&PHIL informere dig så hurtigt som muligt og tilbyde dig muligheden for at bekræfte din ordre til den rigtige pris eller annullere din ordre. Hvis du annullerer, refunderer eller krediterer ALEX&PHIL dig for det beløb, du har betalt eller debiteret fra din valgte betalingsmetode for varerne.

2.5 Ud over varens pris betaler du normalt et leveringsgebyr for varerne, som vises i kassedelen på ALEX&PHILs websted, før du afslutter din ordre.

2.6 Prisen på de varer, der vises på ALEX&PHILs websted er altid inklusive moms.

2.7 Når varerne leveres til eksport fra Sverige, kan du være ansvarlig for fragtomkostninger i henhold til ALEX&PHIL og ansvarlig for at overholde love eller forskrifter, der regulerer importen af ​​varerne til destinationslandet og for betaling af afgifter på dem.

2.8 Brug af rabatkoder, kuponkoder og lignende rabatter skal angives ved kassen og kan ikke kræves, efter at en ordre er placeret. Produkter, der er ude af realisering, vises klart som diskonteret med en krydset ordinær pris og den nye, nedsatte salgspris ved siden af ​​rødt.

 

3. Betaling

3.1 Betaling for varerne og leveringsomkostningerne kan ske ved enhver metode, der vises på ALEX&PHILs websted, når du bestiller.

3.2 ALEX&PHIL tilbyder PayPal og Klarna Checkout som betalingsmetoder. Efter identifikation ved kassen viser Klarna Checkout de betalingsmuligheder, der kan tilbydes dig. Du vælger den ønskede betalingsmulighed, når du afslutter dit køb i kassen. Bestillingsmængden reserveres af Klarna ved kortkøb, indtil ordren er pakket og sendt af lageret. Ved fakturakøb sendes fakturaen til den e-mailadresse, du angav ved køb, da lageret pakket og sendte din ordre.

 

4. Levering

4.1 De varer, du bestiller, vil blive leveret til den adresse, du angiver, når du bestiller eller til et posthus i nærheden, med forbehold af ordrebekræftelse fra ALEX&PHIL. Hvilket posthus varerne leveres til kan variere og afhænger af hvilken logistikudbyder der bruges. Normal leveringstid er cirka 3-5 arbejdsdage. Med større ordreindstrømning kan det undertiden tage længere tid.

4.2 Hvis levering ikke kan ske til den adresse, du har angivet, eller til et nærliggende posthus, vil ALEX&PHIL informere dig så hurtigt som muligt og tilbagebetale eller kreditere det beløb, du har betalt eller debiteret dig fra din valgte betalingsmetode.

4.3 Vi bestræber os på at levere varerne så hurtigt som muligt efter, at din ordre er accepteret, og under alle omstændigheder inden for 30 dage efter din ordre. Hvis ALEX&PHIL ikke er i stand til at levere varerne inden for 30 dage efter din ordre, vil ALEX&PHIL underrette dig så hurtigt som muligt, og du har ret til at annullere ordren og modtage en refusion eller kredit for det beløb, du har betalt eller debiteret fra din valgte betalingsmetode. ALEX&PHIL er ikke ansvarlig for noget tab eller skade, som du har lidt under nogen rimelig eller uundgåelig leveringsforsinkelse.

4.4 Du bliver ejer af de varer, du bestilte, og er ansvarlig for risikoen for tab eller skade på dem, når de er blevet leveret til dig.

 

5. Fortrydelsesret og aflysning

5.1 Hvis du er forbruger, har du ret til at trække dig ud, så længe ordren ikke har forladt vores lager, som normalt er inden for 1-2 arbejdsdage efter, at en ordre er placeret ("Annulleringsperiode"). En arbejdsdag er alle andre dage end weekender og bank- eller andre helligdage i Sverige. Bemærk, at retten til en 14-dages frist for din ret til tilbagetrækning, som normalt er gældende, når du handler online, ikke gælder babymad på grund af fødevaresikkerhedsregler.

5.2 Hvis vi ikke har leveret din ordre inden for 30 dage efter afsendelse af din ordre, kan du annullere kontrakten, og vi refunderer dig penge, som du allerede har betalt.

5.3 Når du har underrettet ALEX&PHIL om, at du annullerer aftalen, refunderer eller krediterer ALEX&PHIL dig inden for 30 dage for de beløb, du har betalt eller debiteret fra din valgte betalingsmetode.

 

6. Klager

6.1 Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Kontroller din ordre, når du modtager den. Hvis du finder nogen fejl eller skade, skal du underrette os så hurtigt som muligt og inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre. Du skal derefter returnere varerne til os til inspektion. Hvis varerne ved inspektion viser sig at være beskadiget, forkert eller mangelfuld, sender vi dig en refusion eller refunderer den betalte pris, inklusive eventuel forsendelse. Dette gælder ikke for defekter i varerne som følge af normalt slid, utilsigtet personskade, ulykke, uagtsomhed fra dig eller tredjepart. Bemærk, at du aldrig bør fodre dit barn med et beskadiget eller defekt produkt.

6.2 Hvis vi leverer andre produkter end du har bestilt, kan du opbevare de forkert leverede varer, og vi sender den originale ordre uden ekstra omkostninger.

6.3 Vores adresse til alle returneringer er Alex&Phil AB, Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige, og vi beder dig om at kontakte os som ovenfor for sådanne returneringer.

6.4 For yderligere information eller hjælp kan du kontakte os, bare ring +46 (0) 8 703 25 60 eller sende en e-mail til info@alexphil.se. Vi lover at vende tilbage inden for to arbejdsdage.

 

7. Garanti og ansvar

7.1 ALEX&PHILs produkter er af høj kvalitet og egnede til det formål, som sådanne varer normalt leveres og i overensstemmelse med de på emballagen angivne henstillinger og ellers af nationale myndigheder og institutioner.

7.2 Men hvis noget viser sig at være forkert, er vores ansvar begrænset til varens værdi plus eventuel refusion af leveringsomkostninger. Vi kan ikke holdes ansvarlige for indirekte tab, som du måtte lide, såsom mistede data, tab af fortjeneste eller forretningsafbrydelse.

7.3 Dette udelukker eller begrænser på ingen måde vores ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed eller for svig eller for noget, som det ville være ulovligt for os at udelukke eller forsøge at udelukke vores ansvar.

 

8. Databeskyttelse

8.1 ALEX&PHIL vil tage alle rimelige forholdsregler for at holde oplysningerne om din ordre og betaling sikre, men medmindre ALEX&PHIL er uagtsom, er ALEX&PHIL ikke ansvarlig for uautoriseret adgang til de oplysninger, du har givet.

8.2 ALEX&PHIL bruger kun de oplysninger, du leverer om dig selv, til at opfylde din ordre, medmindre du er enig i andet. Du kan rette alle oplysninger om dig på siden "Min konto", når du er logget ind.

8.3 ALEX&PHIL ønsker at informere dig om lignende produkter og tilbud, der kan være af interesse for dig fra tid til anden. Hvis du vil have besked om disse, har du muligheden for at vælge, hvordan vi kan kontakte dig, når du har lavet en ordre. Hvis du ikke ønsker at blive underrettet om disse mere, kan de annulleres via din "Min konto" eller ved at sende os en e-mail til info@alexphil.se fra den e-mail-konto, du har registreret hos os.

8.4 ALEX&PHIL forbeholder sig retten til at bruge kundekommentarer, anmeldelser og statistikker vedrørende kundernes feedback på anonym basis.

 

9. Cookies

9.1 Vi bruger muligvis teknologi til at spore de adfærdsmønstre, som besøgende på vores websted har og "tilpasse" din seeroplevelse. Dette kan omfatte brug af en såkaldt cookie, der er gemt i din browser. Oplysninger indsamlet på denne måde kan bruges til at identificere dig, hvis du ikke ændrer dine browserindstillinger. Du kan normalt ændre din browser for at forhindre, at dette sker. Dog fungerer webstedet muligvis ikke så godt, som hvis du slukker for cookies.

 

10. Generelt

10.1 ALEX&PHIL kan ændre disse salgsbetingelser uden at give dig besked i forbindelse med fremtidig salg.

...

 

Information