Lige nu GRATIS FRAGT
indenfor Danmark!

Lige nu GRATIS FRAGT
indenfor Danmark!

Årets klimakompensation er opgjort!

Årets klimakompensation er opgjort!

Vi har for nylig fået vores certifikat for 2019 fra Tricorona Climate Partner AB for vores arbejde som klimaneutral virksomhed. Med hjælp fra dem har vi regnet ud, hvor stor klimapåvirkningen for hvert produkt er i råvare- og produktionskæden, indpakning, emballage og transport. I 2019 klimakompenserede hele vores virksomhed 215 ton CO2.

Vores support går til et biomassekraftværk i Sri Balaji, Indien. Kraftværket bruger genanvendeligt landbrugsaffald fra den lokale region som brændsel og er direkte koblet til elnettet. Sri Balaji køber landbrugsaffaldet fra de lokale bønder, hvilket indebærer en ekstra indkomstkilde for lokalbefolkningen og bidrager til grøn strøm. Biomassekraftværket reducerer CO2-udslippet med ca. 29.000 ton om året. Greenko, som ejer og driver kraftværket har desuden investeret i et solcellesystem til børnehjemmet Maa Amma Vodi. På den måde sparer børnehjemmet på udgifter til strøm, flere penge går til børnene og elforsyningen sikres, hvilket igen er med til at øge kvaliteten af børnenes opvækst og uddannelse.

At klimakompensere vores virksomhed er en selvfølge for os samtidig med, at vi arbejde på at reducere vores udslip yderligere. En stor del af arbejdet i 2019 har været at udskifte vores indpakning, så de nu hovedsageligt er lavet af genanvendeligt og naturligt materiale som f.eks. sukkerrør.


Information