Lige nu GRATIS FRAGT
indenfor Danmark!

Lige nu GRATIS FRAGT
indenfor Danmark!

Nyhed! Mad til børn i Tetra Recart®-indpakning!

Nyhed! Mad til børn i Tetra Recart®-indpakning!

Alex & Phil lancerer nu nye måltider i en indpakning med 80% lavere klimapåvirkning end branchens traditionelle glas med låg.!

Ikke nok med at familievirksomheden Alex&Phil vil revolutionere kvaliteten på børnemad i dagligvarehandelen, nu udfordrer de hele det konservative børnemadssegment med at lancere komplette måltider i en klimasmart indpakning.

Mad til børn fra Alex&Phil laves udelukkende på økologiske og KRAV-mærkede råvarer og er helt uden tilsætningsstoffer. Produkterne indeholder hverken konserveringsmidler, unødvendigt vand, rismel, stivelse eller andet fyld, som ellers er hyppigt forekommende i børnemad. Hele virksomheden klimakompenserer, og der gives også støtte til SOS Børnebyerne i Sverige. Men det slutter ikke der:

Når man nu lancerer komplette måltider til børn, så tvinger man hele branchen til at genoverveje sin indpakning. Ifølge et studie fra Tricorona Climate Partner* har Tetra Recart® 80% lavere klimapåvirkning end branchens traditionelle glas med låg. Jenny Wessblad Hårdh, som er virksomhedens stifter og madskaber, siger:

”Vi vil vise vejen for resten af branchen, både hvad angår madens indhold og hvad angår langtidsholdbarhed og vores fælles ansvar ift. klimaspørgsmålet.”

*Læs mere om studiet på www.alexphil.dk/da/info/comparison-climate-impact.

Måltiderne rulles nu ud i butikker i hele Sverige – og snart følger Danmark også trop. Jenny Wessblad Hårdh – og sønnerne Alexander og Philip – er hele årsagen til, at virksomheden i sin tid blev grundlagt i familiens køkken. Konceptet vokser, men det er fortsat Jenny, som står for opskriften:

”Vi voksne vil have reelle, næringsrige råvarer. Vi burde være lige så kræsne, hvad angår mad til vores børn.”

Alex&Phil er den eneste børnemadsproducent i Sverige, som er ”Äkta-vare”-mærket, en garanti for at produkterne ikke indeholder tilsætning af nogen som helst art. I sortimentet findes der mad til børn fra 6 måneder og opefter: Måltider, mellemmåltider, grød og smoothies – og nu måltider i revolutionerende Tetra Recart®-indpakning fra 8 måneder. Læs mere på alex&phil.dk.

For mere information:
Jenny Wessblad Hårdh, direktør og stifter, +46 073 348 44 34
Robert Hårdh, medejer og medstifter, +46 070 914 63 14


Information