Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Gratis fragt på ordrer over 399 DKK

Nødpakke Ukraine Nødpakke Ukraine

NØDPAKKE til Ukraine - KØB 5 og giv 10

kr.90

Restordre emne
Millioner af mennesker er nu på flugt fra krigen i Ukraine. Vi ved, at behovet for mad er stort - ikke mindst til børn. Nu kan du også bidrage på en simpel måde. Ved at købe en nødpakke betaler du for en 5-pak smoothies som vi giver til udsatte mennesker på flugt fra krigen i Ukraine. Desuden bidrager Alex&Phil med endnu en 5-pak for hver nødpakke du køber. Alex&Phil står for administration og fragt.

For bare 90 kr. medvirker du altså til, at 10 smoothies med masser af velafbalancerede kalorier og nyttige omega 3-fedtsyrer går til at mætte mennesker på flugt. De sendes via organisationer vi samarbejder med, som sørger for at hjælpen kommer frem.

Alex&Phil donerer udelukkende til organisation som arbejder for børns overlevelse og udvikling, som f.eks. SOS Børnebyerne Sverige. Siden krigen i Ukraines start har vi doneret over 10.000 smoothies til udsatte mennesker, som flygter for deres liv. Organisationer vi samarbejder med vedrørende spørgsmål om Ukraine er f.eks. Refugees Welcome Stockholm, som bistår med hjælp til nyankomne i Sverige, samt andre initiativer som når frem til mennesker i Ukraine og nabolandene.

Vi vælger smoothies til nødpakkerne baseret på vores lagerbeholdning.

Anbefales til børn og voksne fra 6 måneder og ældre.

Al vores mad er økologisk, mælke- og glutenfri. Vores smoothies er også veganervenlige.

Ä-mærket. En mærkning, der er skabt af den svenske forbrugerforening Äkta, som har til hensigt at hjælpe forbrugerne med at finde ægte og uforfalskede fødevarer.

Åbnet pakke opbevares i køleskab op til 24 timer. OBS! Låget kan sidde fast i halsen. Kontroller, at pakningen er ubeskadiget, inden du serverer.

Hele vores virksomhed er klimakompenseret. Pakningen og låget er fremstillet af bioplast og er helt eller delvist fremstillet af f.eks. sukkerrør. Sorteres som plastik.

Udviklet og designet i Sverige, fremstillet i EU for Alex&Phil AB.

På lager
Restordre emne
.
Vare-ID:  999

Anmeldelser
2023-03-24

Information